Programma’s

Programma’s

Hieronder is een overzicht van onze vaste programma’s te vinden. Deze zijn te boeken als volledige concertprogramma’s (ongeveer 60 min.), maar kunnen altijd worden aangepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de duur van het programma, met of zonder pauze, of een specifieke wens qua repertoire.

Voor meer informatie en boekingen: info@kobraensemble | 06-46062249

 

Kobra’s Keuze

Kobra’s Keuze biedt een programma met daarin oud en nieuw repertoire van Kobra. Hierbij combineren wij verschillende muziekstijlen, met een nadruk op klassieke en volksmuziek, aangevuld met jazz en pop. We staan hierbij altijd open voor thematische suggesties.

 

Zwembad/Waterconcert

Dit concert is ontwikkeld voor in een zwembad, maar komt ook goed tot z’n recht bij een meer, op een gracht, of gewoon op het droge. Laat u onderdompelen in een spetterend programma over sirenen van Schumann en zeewezens van Apollinaire, over Hollandse haring en Amsterdamse grachten, over eenden uit Brazilië, Finland en het eendje in je eigen bad.

 

 Kerst

Kerst met Kobra
Kobra brengt kerstmuziek uit alle uithoeken van de wereld. Scandinavische wintermuziek, Spaanse herdersmuziek en klassieke Engelse carols brengen het publiek gegarandeerd in een kerstige stemming.

De Lange Nacht
De Lange Nacht is een meezingconcert voor iedereen die enthousiast wordt van het zingen van kerstmuziek.


Foto’s Ronald Knapp