What The Waf

Nou Theo, dat zullen we nog wel eens zien. In deze voorstelling speelt Kobra onder regie van Jorinde Keesmaat, met de balans tussen anti-kunst en kunst, en tussen esthetiek en non-esthetiek, zowel in beeld als muziek. What the Waf is een vocale reactie op de hedendaagse maatschappij, met muziek van o.a. Kurt Schwitters en Erik Satie. Net als De Stijl wil What the Waf het publiek uitdagen: Wat is wenselijk? Wat is schoonheid? Heeft het dadaïsme nog een functie in onze maatschappij?

What the Waf is een humoristische, grensoverschrijdende voorstelling, waarin een breed scala aan muzikale genres, theater en kunstgeschiedenis één geheel vormen. Dit maakt de voorstelling interessant voor De Stijl-kenners en De Stijl-leken, voor volwassenen en kinderen, voor grenzeloze muziekliefhebbers en toevallige toeschouwers.

What the Waf:

Regie: Jorinde Keesmaat
Licht: Desirée van Gelderen
Styling: Hanna-Sara Doude van Troostwijk
Trailer: Jonas Sacks

What the Waf is een mobiel en zelfvoorzienend theaterconcert en kan op iedere mogelijke locatie gespeeld worden, waarbij de ruimte wordt betrokken bij de performance. De voorstelling duurt een uur, maar kan op maat gemaakt worden.

Zowel in muziek als in beeld sluit What the Waf aan bij de ideeën van De Stijl en het dadaïsme. Dit maakt het geschikt als een op zichzelf staande voorstelling voor theaters, concertpodia of festivals, maar ook voor musea als muzikale aanvulling op tentoonstellingen rondom De Stijl.

What the Waf wordt mede mogelijk gemaakt door: